Betimi për Drejtësi 284: “Pleqnimi” modern për zgjidhjen e lëndëve

Raporton: Betimi për Drejtësi

“Betimi për Drejtësi” trajton çështjen e ndërmjetësimit me kryetaren e Odës së Ndrmjetësuesve të Kosovës, Ganimete Xhelili.

  • Pse duhet të shkojnë lëndët në procedurën e ndërmjetësimit?
  • Cila është procedua që duhet të ndjekin palët për të shkuar në procedurë ndërmjetësimi?
  • Pse palët harxhojnë më pak kohë, harxhojnë më pak para nëse shkojnë në procedurë ndërmjetësimi?
  • Sa ndërmjetësues janë aktualisht në Kosovë?
  • Pse po kërkohet të hapet konkurs i ri për ndërmjetësues?
  • Pse nuk duhet të koncentrohet tek një apo dy persona çështjet e ndërmjetësimit?
  • Pse s’po dërgohen raportet e ndërmjetësimit?
  • A duhet të ndryshohet ligji për t’i detyruar zyrat e ndërmjetësimit t’i dërgojnë raportet në Odën e Ndërmjetësuesve”?
    Për këto më shumë, ndiqeni emisionin “Betimi për Drejtësi” me titull ““Pleqnimi” modern për zgjidhjen e lëndëve”, i cili transmetohet në KTV, TV Arta dhe “Betimi për Drejtësi”. /BetimipërDrejtësi

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë