Betimi për Drejtësi 283: Drejtësia në Gjykatën e Apelit

Raporton: Betimi për Drejtësi

“Betimi për Drejtësi” trajton drejtësinë në Gjykatën e Apelit përmes intervistës me kryetarin e kësaj gjykate, Valon Totaj.

  • Cili është perceptimi për zbatimin e Udhëzuesit për Politikën Ndëshkimore?
  • Kur mund të gabojnë gjyqtarët sipas kryetarit të Apelit?
  • Pse gjyqtarët nuk duhet të gabojnë qëllimshëm ose për ndonjë përfitim?
  • Pse ka rritje të numrit të lëndëve të pazgjidhura?
  • Si do të ndahen lëndët tash e tutje për gjyqtarët?
  • Sa është përqindja e lëndëve që kthehen në rigjykim?
    Për këto më shumë, ndiqeni emisionin “Betimi për Drejtësi” me titull “Drejtësia në Gjykatën e Apelit”, i cili transmetohet në KTV, TV Arta dhe “Betimi për Drejtësi”. /BetimipërDrejtësi

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë