Betimi për Drejtësi 279: Rruga drejt Këshillit të Evropës

Raporton: “Betimi për Drejtësi”

“Betimi për Drejtësi” trajton procesin e anëtarësimit të Kosovës në Këshillin e Evropës.

Cilat procedura duhet ndjekur për t’u anëtarësuar në KE pas aplikimit të Kosovës?
Kur do të ndodhë anëtarësimi?
Kush përfiton më së shumti nga anëtarësimi?
Pse do të rritet llogaridhënia dhe përgjegjësia e institucioneve të drejtësisë pas anëtarësimit në KE?
Cilat janë përfitimet dhe përgjegjësitë e Kosovës kur të anëtarësohet në Këshillin e Evropës?

Për këto më shumë, ndiqeni hulumtimin e emisionit “Betimi për Drejtësi” me titull “Rruga drejt Këshillit të Evropës”, i cili transmetohet në KTV, TV Arta dhe “Betimi për Drejtësi”. /BetimipërDrejtësi

 

 

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë