Betimi për Drejtësi 278: Drejtësia e paarritshme për viktimat e vrasjeve

Raporton: “Betimi për Drejtësi”

“Betimi për Drejtësi” ju sjell hulumtimin rreth drejtësisë së paarritshme për viktimat e vrasjeve.

  • A besojnë familjarët e viktimave se këto raste do të marrin epilog të drejtë?
  • Si trajtohen rastet e vrasjeve nga ana e prokurorëve?
  • Pse po ngecin këto lëndë gjatë trajtimit në gjykata?
  • Cili është rekomandimi i Institutit të Kosovës për Drejtësi, që këto raste të trajtohen me më shumë efikasitet?

Për këto më shumë, ndiqeni hulumtimin e emisionit “Betimi për Drejtësi” me titull “Drejtësia e paarritshme për viktimat e vrasjeve”, i cili transmetohet në KTV, TV Arta dhe “Betimi për Drejtësi”. /BetimipërDrejtësi

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë