Betimi për Drejtësi 277: Ndalimi i burkës në vendet publike?

Raporton: “Betimi për Drejtësi”

“Betimi për Drejtësi” ju sjellë hulumtimin lidhur me ndalimi e mundshëm të burkës në vendet publike.

Çka thonë në Fakultetin e Studimeve Islame në Prishtinë?
Pse burka nuk është e obligueshme sipas dijetarëve myslimanë?
Cilat janë praktikat europiane për këtë temë?
Cili është qëndrimi i KMLDNJ-së?
Çka thotë ish-gjyqtarja e Gjykatës Kushtetuese, Gjyljeta Mushkolaj?

Për këto dhe më shumë, ndiqni emisionin “Betimi për Drejtësi”, në KTV, TV Arta dhe “Betimi për Drejtësi”.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë