Avokati Kelmendi: Prokurorja më thirri në telefon dhe më tha eja se ka ndodhë një gabim (Video)

Author

Raporton: “Betimi për Drejtësi”

Nëntor 9, 2019

Prishtinë – Në emisionin “Betimi për Drejtësi” është transmetuar hulumtimi “Rihapja e kundërligjshme e procedurës në Gjykatën e Pejës”.

Gjatë këtij emisioni, mbrojtësi i të pandehurit Nexhmedin Krasniqi, Avokati Flamur Kelmendi, ka thënë se pas përfundimit të Gjykimit e kishte kontaktuar Prokurorja Valbona Dishaj-Haxhosaj e cila i kishte thënë se në këtë rast ka ndodhur një gabim.

Ndiqeni deklaratën e Kelmendit dhënë për emisionin “Betimi për Drejtësi”.