Atifete Jahjaga, Presidente e Republikës së Kosovës

Author

“Betimi për Drejtësi”

Gusht 19, 2014

“Betimi për Drejtësi” ka intervistuar znj. Atifete Jahjaga, Presidente e Republikës së Kosovës për aktivitetet shtetërore të Republikës së Kosovës kundër ekstremizmit dhe terrorizmit. Ndiqeni se çfarë thotë shefja e shtetit për dukurinë e ekstremizmit dhe elementeve të terrorizmit? Si i komenton ajo veprimet e organeve të drejtësisë për arrestimin dhe paraburgosjen e rreth 50 personave të dyshuar për përfshirje në vepra penale që ndërlidhen me terrorizmin? Pse sipas Presidentes Jahjaga, nuk kanë vepruar më herët organet e drejtësisë? Si do të përgjigjet shteti në luftën kundër ekstremizmit dhe terrorizmit për të ruajtur sigurinë kombëtare? Cili do të jetë roli i Presidentes që Kosova të ketë sa më parë Ligjin kundër Terrorizmit?