Asambleja e Kryetarëve dhe Gjykatësve (Emisioni i plotë)

Author

Raporton: “Betimi për Drejtësi”

Nëntor 7, 2020

Prishtinë – Ndiqeni emisionin “Betimi për Drejtësi” për sfidat me të cilat ballafaqohet sistemi gjyqësor në Republikën e Kosovës.

Lidhur me këtë, ndiqeni intervistën me kryetarin e Asamblesë së Kryetarëve të Gjykatave dhe Gjyqtarëve Mbikëqyrës, Bashkim Hyseni, ku do të flitet për transparencën, sistemin e vlerësimit të performancës, sistemin e llogaridhënies në sistemin gjyqësor, si dhe nevojën për të pasur një proces të vetingut. /BetimipërDrejtësi