Analiza e IKD-së për rastet e korrupsionit

“Betimi për Drejtësi”

“Në Fokus” të kësaj storie, janë paraqitur gjetjet e Institutit të Kosovës për Drejtësi, i cili ka monitoruar dhe ka vlerësuar zbatimin e Planit të Veprimit të Këshillit Prokurorial për zgjidhjen e rasteve të korrupsionit nga prokurorët. Ndiqeni se sa raste të korrupsionit i kanë zgjidhur prokurorët dhe se si i kanë zgjidhur ato.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë