Agjencia Kundër Korrupsion dhe Prokurorët takohen rrallë, thonë se i kanë punët mirë (Video)

drita_hajdari
Author

Gazeta Express ka raportuar për debatin e zhvilluar në emisionin “Betimi për Drejtësi” rreth amnistisë së korrupsionit në Kosovë. Express ka raportuar pjesë të caktuara të debatuara gjatë emisionit rreth problemeve të mosbashkëpunimit të institucioneve për ta luftuar korrupsionin në Kosovë.

Prill 15, 2014

Gazeta Express ka raportuar për debatin e zhvilluar në emisionin “Betimi për Drejtësi” rreth amnistisë së korrupsionit në Kosovë. Express ka raportuar pjesë të caktuara të debatuara gjatë emisionit rreth problemeve të mosbashkëpunimit të institucioneve për ta luftuar korrupsionin në Kosovë.

Shih lajmin në Gazeta Express