A KA TË DREJTË KRYEPROKURORI I SHTETIT TË BËJ PROPOZIME PËR SHKARKIM TË KRYEPROKURORËVE?

“Betimi për Drejtësi”

Këshilltari ligjor nga “Instituti i Kosovës për Drejtësi”, Ehat Miftaraj, ka folur në emisionin “Betimi për Drejtësi” për procedurën e vlerësimit të performancës së kryeprokurorëve. Sipas tij, ligji nuk ja lejon Kryeprokurorit të Shtetit që të bëj propozime për shkarkimin e kryeprokurorëve dhe sipas tij kjo është kompetencë e Këshillit Prokurorial. Cilat janë kompetencat e Kryeprokurorit të Shtetit sipas Miftarajt, lidhur me shkarkimin ose vlerësimin e kryeprokurorëve?

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë