MOS-NXJERRJA E LEGJISLACIONIT SEKONDAR ME KOHË, SHKELJE LIGJORE?

“Betimi për Drejtësi”

Arton Demhasaj nga Organizata “Çohu”, në emisionin “Betimi për Drejtësi”, tha se mos nxjerrja e rregulloreve për zbatim të pakos së ligjeve të gjyqësorit përbën shkelje ligjore, dhe si e tillë duhet  të ndiqet. Mirëpo, me këtë konstatim nuk është pajtuar anëtari i Këshillit Prokurorial, Bahri Hyseni, dhe anëtari i Këshillit Gjyqësor, Agim Maliqi. Ndiqeni se çfarë thonë ata rreth kësaj çështje?

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë