200 euro gjobë dhe tre muaj burgim me kusht ndaj të akuzuarit për vjedhje të energjisë elektrike

Raporton: Verona KADRIU

Ferizaj – I pandehuri Adem Ademaj të premten në Gjykatën Themelore në Ferizaj u dënua me 200 euro gjobë si dhe tre muaj burgim me kusht për veprën penale “vjedhje e shërbimeve komunale. Shpallja e aktgjykimit u bë nga gjyqtarja individuale e çështjes, Hysnije Gashi.

Ademaj, në shqyrtimin fillestar, lidhur me fajësinë për veprën penale që akuzohej pranoi fajësinë, ndërkaq shtoi se këtë e ka kryer për shkak të kushteve të vështira ekonomike. Ai po ashtu kërkoi nga gjykata që me rastin e caktimit të llojit dhe lartësisë së dënimit t’i shqiptoj një dënim sa më të butë, duke i premtuar gjykatës së më nuk do të përsërisë vepra të tilla.

Aktakuza e ngritur nga Prokuroria Themelore në Ferizaj akuzonte të pandehurin Adem Ademaj për veprën penale “vjedhje e shërbimeve komunale”, sepse nga data e pacaktuar deri më 20 dhjetor 2013 në shtëpinë e tij në Shtime, është konstatuar se i njejti është furnizuar me energji elektrike në mënyrë ilegale, duke dëmtuar KEDS-in në shumë prej 156,80 euro.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë