10 vjet IKD

“Betimi për Drejtësi”

Ndiqeni dokumentarin e përgatitur për 10 vjetorin e Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD).

IKD është organizatë e pavarur joqeveritare dhe jofitimprurëse, e cila në bashkëpunim me Radio Televizionin Publik të Kosovës (RTK) e bashkë prodhojnë emisionin “Betimi për Drejtësi”.

Në dokumentarin “10 vjet IKD” do të shihni rrugëtimin e IKD-së dhe emisionit “Betimi për Drejtësi”, për të cilin rrugëtim do të flasin përfaqësuesit e këtij Instituti, përfaqësues të OJQ-ve, kryetarë të Gjykatave, kryeprokurorë, përfaqësues të mediave, analistë dhe përfaqësues të ambasadave.

Gjatë emisionit do të ndiqni edhe rubrikën e monitorimit të trajtimit të rasteve të korrupsionit, përmes së cilës, çdo javë ju keni informuar se si po trajtohen dhe gjykohen këto raste.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë